Top

Beauty Connection

Cine spune că nu poți avea un corp perfect sculptat în doar câteva zile?

Datorită aparatelor de ultimă generație, poți slabi localizat chiar și până la 2cm în circumferință după o singura ședință de tratament.

Cum este posibil?

AVA SHAPE este o tehnologie noua care încorporează radiofrecvență, vacuum continuu, ultrasunete și cavitație, toate într-un singur aparat ultra-eficient în combaterea celulitei și a stratului subcutanat de grăsime. În același timp, această procedură îmbunătățește elasticitatea și tonifierea pielii, dar și linia de contur a corpului. O ședință durează intre 40-60 minute, timp în care se
pot lucra diverse zone precum: coapse, abdomen, flancuri, fese sau brațe. Complet sigură și cu rezultate spectaculoase, AVA SHAPE este cea mai bună soluție atunci când cauți un tratament rapid, cu cu efecte vizibile imediat și de lungă durată.

Procedura AVA SHAPE constă în aplicarea unei soluții de gel pe zona de tratat, urmată de utilizarea unui dispozitiv care emite ultrasunete de înaltă frecvență pe zona respectivă. Aceste ultrasunete penetrează stratul adipos și produc o vibrație care ajută la ruperea celulelor grase. Aceste celule grase sunt apoi eliminate prin sistemul limfatic al corpului.

În plus față de reducerea grăsimii, Ava Shape poate ajuta și la îmbunătățirea aspectului pielii prin stimularea producției de colagen și elastină. Este important să rețineți că Ava Shape nu este o soluție magică și nu poate produce rezultate semnificative într-o singură sesiune. Este necesară o serie de tratamente regulate și o dietă și exerciții fizice sănătoase pentru a obține cele mai bune rezultate.

Înainte de a începe orice tratament de remodelare corporală, este recomandat să discutați cu un specialist și să evaluați dacă Ava Shape este potrivit pentru nevoile și obiectivele dvs. individuale.