Top

Termeni si conditii

Prezenta secțiune de Termeni și Condiții cuprinde regulamentul de folosire a site-ului beautyconnection.ro

Prezenta secțiune de Termeni și condiții a site-ului www.beautyconnection.ro reprezintă un document juridic.

Prin folosirea site-ului www.beautyconnection.ro, utilizatorul își exprimă acordul cu privire la termenii și condițiile descrise în continuare.
Vă rugăm să citiți cu atenție rândurile de mai jos!

Ne puteți contacta la
contact@beautyconnection.ro
Telefon: +40732 130 405

Prin accesarea acestei pagini, confirmați că ați luat la cunoștință informațiile cu privire la dispozițiile legale de mai jos și vă angajați să le acceptați.

Conținutul acestei pagini poate fi modificat ulterior astfel încât, vă invităm să consultați pagina în mod regulat.
Prezenții termeni și condiții se aplică fără excepție tuturor vizitatorilor.

Vă rugăm să consultați termenii și condițiile cu atenție, înainte de a accesa sau folosi site-ul nostru. Prin accesare, sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu termenii sau condițiile de pe site-ul nostru, vă rugăm să nu accesați site-ul sau să folosiți serviciile prezentate.

Oricare servicii, proceduri, tratamente sau caracteristici care sunt sau vor fi adăugate în magazin vor fi de asemenea reglementate de aceiași Termeni și Condiții.

Puteți lua act de cea mai recentă versiune a termenilor, în orice moment, pe această pagină. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau înlocui oricare parte din acești termeni și de a posta actualizări sau modificări pe site-ul nostru.

Verificarea paginii în mod constant pentru a observa orice schimbare produsă este în răspunderea dvs. Dacă folosiți site-ul după introducerea schimbărilor, înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Informațiile generale, cu excepția informațiilor referitoare la cardul de credit, pot fi transmise necriptat, prin diferite rețele și modificate pentru a se adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau la dispozitive.

Datele cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin alte rețele.

Plătești cu cardul, cu OP sau la sediul nostru

La www.beautyconnection.ro ai posibilitatea să achiți comanda numerar, cu cardul, cu OP sau online, în deplină siguranță.
Astfel te poți bucura de serviciile dorite, simplu și rapid.

Pentru plata serviciilor cu ordin de plată sau factură proformă, vă putem punem la dispoziție informațiile bancare (contact@beautyconnection.ro)

Definiții

Prin termenii folosiți mai jos înțelegem:
Document – prezenta secțiune de Termeni și Condiții.
Vânzător – societatea comercială SC CONNECTION TECHNIQUE SRL, având sediul social în GALATI, STR CONSTRUCTORILOR 9 BL B1 SC 7 AP 61, număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J17/78/2019, cod unic de înregistrare fiscală RO40417946.
Cumpărător – persoana fizică sau persoana juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă.
Client – persoana fizică sau persoana juridică care are sau primește acces la Conținut.
Servicii și/sau Bunuri – orice serviciu sau produs, inclusiv acele servicii precizate în Comandă, care urmează să fie furnizate Cumpărătorului de către Vânzător.
Comandă – un document electronic intervenit între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul își dă acordul de livrare a Serviciilor, iar Cumpărătorul este de acord cu primirea Serviciilor și, implicit, cu plata acestora.
Specificații – toate caracteristicile și/sau descrierile Serviciilor, așa cum sunt prevăzute în Comandă.
Utilizator – orice persoană fizică sau juridică înregistrată pe site-ul www.beautyconnection.ro care, prin finalizarea procesului de creare Cont, și-a dat acordul cu privire la prevederile specifice ale site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.
Site-ul web – domeniul www.beautyconnection.ro și subdomeniile acestuia.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial un număr finit de Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
Cont – secțiune din site-ul web având o adresă de e-mail și o parolă care permit Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre acesta și despre istoricul acțiunilor Cumpărătorului în site-ul web.
Newsletter – mijloc de informare, exclusiv electronic, prin poșta electronică, cu privire la Bunuri și Servicii și/sau promoțiile desfășurate de către Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute.
Conținut:

  • toate informațiile (texte, imagini, multimedia etc.) accesibile pe site-ul www.beautyconnection.ro care pot fi vizualizate sau accesate, prin folosirea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorului de către Vânzător prin orice alt mijloc de comunicare disponibil, inclusiv electronic;
  • orice informație transmisă, prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contact, precizate sau nu de către acesta;
  • informații cu privire la Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă de timp;
  • date cu privire la Vânzător sau alte date despre acesta.

Termenii și condițiile generale de vânzare reglementează Contractul astfel încheiat.

Modificări

Prețurile serviciilor noastre pot fi modificate fără o notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau modifica un serviciu (sau o parte din conținutul acestuia) în orice moment, fără a oferi o notificare prealabilă.
Nu răspundem pentru oricare modificare de preț sau suspendare a serviciului.

Servicii

Ne rezervăm dreptul de a modifica serviciile sau prețurile în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice serviciu sau ofertă, în orice moment.

Link-uri externe

O anumită categorie de servicii sau informații disponibile prin intermediul site-ului nostru pot include materiale care provin dintr-o surse externe.
Aceste legături către părțile externe, te pot direcționa către site-uri care nu sunt afiliate cu noi.
Vă rugăm să verificați cu atenție politicile respectivelor site-uri externe și asigurați-vă că le-ați înțeles, înainte de a vă angaja în orice tranzacție.
Plângerile, cererile sau întrebările cu privire componente externe ale oricărei astfel de tranzacții trebuie adresate respectivilor terți.
Nu răspundem pentru evaluarea și acuratețea respectivului conținut și nu ne asumăm răspunderea pentru serviciile pe care aceștia le oferă.
Nu răspundem pentru prejudiciile care pot fi aduse în urma folosirii sau cumpărării serviciilor sau informațiilor din respectivele surse.

Comentarii și feedback

Dacă, la cererea noastră, ne veți trimite anumite comentarii, email-uri (de exemplu, în urma participării la un concurs) sau dacă, fără cererea noastră, ne veți comunica anumite idei, sugestii, propuneri sau oricare alt tip de materiale intelectuale online, prin email, sunteți de acord că putem, în orice moment și fără a fi restricționați, să editam, copiem, distribuim, publicăm sau să folosim în orice fel orice comentariu pe care ni l-ați trimis.

Sunteți de acord că toate comentariile dumneavoastră nu vor încălca niciun drept al oricărei părți terțe, inclusiv drepturile de autor, marcă, confidențialitate sau alte drepturi de proprietate ori personale.

Prin lansarea unei comenzi (prin e-mail sau telefonic) pe site-ul www.beautyconnection.ro Cumpărătorul este de acord cu modalitatea de comunicare (prin e-mail sau telefonic) prin care Vânzătorul își desfășoară operațiunile comerciale.
Notificarea pe care o primește Cumpărătorul, după ce face Comanda are rol informativ și nu reprezintă acceptarea Comenzii.
Această notificare se face prin e-mail.
Din motive întemeiate, Vânzătorul are dreptul să modifice cantitatea de Servicii din Comandă.
În această situație, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon, puse la dispoziția Vânzătorului în momentul efectuării Comenzii.
Comanda va conține datele necesare pentru livrarea și facturarea serviciilor comandate, precum și condițiile specifice ale Cumpărătorului, dacă este cazul.

Comanda pentru care Vânzătorul și-a dat acordul și a confirmat-o, comportă o acceptare a tuturor termenilor din Comandă.

Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată în momentul în care Vânzătorul confirmă Cumpărătorului verbal (telefonic) sau online (prin e-mail) și ii comunică timpii de execuție și de livrare (dacă este cazul) a produselor/serviciilor.
Ne rezervăm dreptul de a refuza prestarea unui serviciu din orice motiv sau în orice moment.

O comandă care nu este confirmată de către Vânzător nu poate fi considerată ca având valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intră în vigoare numai după ce Vânzătorul a confirmat Comanda.
Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau e-mail, după ce au fost parcurs pașii necesari pentru cumpărarea Serviciilor. Vânzătorul poate anula Comanda plasată de către Cumpărător, fără vreo obligație ulterioară, în următoarele cazuri: – neachitarea sumei aferente serviciilor; – datele furnizate de către Client nu sunt corecte sau complete.

Erori, inexactități sau omisiuni

Pe site-ul nostru ori în cadrul unor servicii pot exista informații care să conțină inexactități sau omisiuni cu privire la descrierea serviciilor, cu privire la prețuri, promoții, oferte ori cu privire la disponibilitatea lor.

Ne rezervăm dreptul de a rectifica, actualiza, modifica sau anula comenzi, dacă orice informație despre un serviciu sau legată de site, este incorectă.
Putem face astfel de modificări oricând, fără a trimite o notificare prealabilă (chiar și după ce ați trimis deja comanda).

Obligațiile vânzătorului

Nu răspundem în cazul în care informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt complete sau actuale.
Informațiile și materialele de pe site au caracter informativ, de prezentare și nu trebuie să constituie singurul motiv pentru a lua o decizie în ceea care privește achiziționarea unui serviciu, fără a consulta un medic sau un specialist, în prealabil.

Dacă vă veți baza strict pe acest material, vă asumați întreaga răspundere. De asemenea, prezentul site poate conține informații cu scop de referință, nefiind neapărat actuale.
Ne rezervăm dreptul de a modica conținutul site-ului, fără un anunț prealabil.

De asemenea, din motive care țin de coerența informației, descrierile anumitor produse/servicii pot fi incomplete, însă facem eforturi să prezentăm cele mai relevante informații.

Comunicarea cu magazinul nostru online se face prin modurile precizate în secțiunea Contact de pe www.beautyconnection.ro.

Pentru a proteja informațiile furnizate pe site-ul www.beautyconnection.ro, Vânzătorul își rezervă dreptul de a cere utilizatorului introducerea manuală a unor coduri de validare de tip captcha.

Cesiune, subcontractare

Vânzătorul poate subcontracta și/sau ceda către o terță parte furnizarea anumitor Servicii care vizează onorarea Comenzii (de exemplu, livrarea și facturarea serviciilor/produselor comandate), caz în care nu este necesar acordul Cumpărătorului.

Transfer de proprietate

Transferul de proprietate asupra Bunurilor și Serviciilor are loc numai după ce Cumpărătorul face plata, cu respectarea indicațiilor din comandă.

Dacă produsele sunt livrate prin curier, agentul de livrări nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletului decât după ce a achitat eventuala contravaloare a produselor.

Politica de vânzări

Orice Client poate face o comandă.
În cazul în care consideră că activitatea sau acțiunile Clientului pe site, ar putea prejudicia în vreun fel Vânzătorul, acesta își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului.
În situațiile precizate, Clientul poate contacta Vânzătorul pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza măsurilor precizate.
Comunicarea cu Vânzătorul se poate face direct sau prin modurile precizate în secțiunea contact de pe site-ul www.beautyconnection.ro .
SC CONNECTION TECHNIQUE SRL își rezervă dreptul de a publica pe site-ul www.beautyconnection.ro informații cu privire la Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către Vânzător, într-o anumită perioadă de timp, în limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente Serviciilor prezentate pe site-ul www.beautyconnection.ro includ TVA și sunt afișate în Ron (lei) sau Euro. Pentru tarifele afișate în Euro, plata se face în lei la un curs valutar de 5 lei / 1 Euro.
În cazul Serviciilor achitate prin ordin de plată sau prin plata directă în contul curent al Vânzătorului, livrarea se va face doar după ce plata a fost confirmată.
Toate informațiile folosite pentru descrierea Serviciilor de pe site-ul www.beautyconnection.ro sunt cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală pentru Vânzător.

În cazul reducerilor, plata va fi făcută integral, la prețul afișat pe site.
Toate pachetele promoționale sunt non refundable (nu se returnează). Pot fi făcute cadou sau cedate, pot fi folosite oricând timp de 1 an, pe bază de programare prealabilă.

Discounturile & promoțiile nu se cumulează (nu poți aplica două discounturi diferite la aceeași comandă)!

Pentru a putea beneficia de returnarea contravalorii serviciilor cumpărate și nefolosite, puteți opta pentru achiziționarea unui pachet de servicii la preț întreg.

Dreptul de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului (text, imagini, grafică, fotografii) www.beautyconnection.ro este proprietatea exclusivă a SC CONNECTION TECHNIQUE SRL, toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin intermediul unor licențe de folosire și/sau publicare), fiindu-i rezervate exclusiv acestuia.

Conținutul site-ului www.beautyconnection.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat ori transmis, sub orice formă, către terțe părți, inclusiv forma electronică, fără acordul prealabil dat în scris de către Beauty Connection.

Beauty Connection își rezervă dreptul de a face modificări la Conținut și la structura site-ului www.beautyconnection.ro fără a fi nevoie de vreun preaviz.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a afișa pe skinmedspa.ro, cu titlu de prezentare, imagini cu produsele realizate, pornind de la grafica Cumpărătorului.
Orice fel de Conținut transmis către Vânzător de către Client prin orice formă de comunicare (electronică, telefonică etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului și/sau angajatului care a intermediat transferul de Conținut.

Clientul poate plasa Comenzi pe site-ul www.beautyconnection.ro prin adăugarea produselor în coșul de cumpărături.
După ce Cumpărătorul este de acord cu prețurile Bunurilor și/sau Serviciilor și costurile aferente transportului acestora, prezente pe www.beautyconnection.ro, poate să introducă datele de livrare și de facturare, urmând să fie direcționat către o pagină care permite confirmarea Comenzii.

Sunteți de acord să oferiți date complete și exacte cu privire la informațiile contului dumneavoastră pentru toate achizițiile efectuate.
Sunteți de acord să actualizați contul și alte informații, inclusiv adresa de email și numărul de telefon astfel, încât să vă putem contacta, când este necesar.

Adăugarea unui Bun și/sau Serviciu în coșul de cumpărături, fără finalizarea Comenzii, nu reprezintă înregistrarea unei Comenzi.
Dacă Clientul dorește să finalizeze Comanda, va fi direcționat către pagina care-i afișează toate Serviciile selectate, având posibilitatea fie de a renunța la anumite Servicii fie de a adăuga specificații suplimentare.
Comanda care nu a fost confirmată de către Vânzător nu va fi considerată ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare doar în momentul în care Vânzătorul a confirmat Comanda.

Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau e-mail, după ce au fost parcurs pașii necesari pentru cumpărarea Serviciilor.
Vânzătorul poate anula Comanda plasată de către Cumpărător, fără vreo obligație ulterioară, în următoarele cazuri:
– neachitarea sumei aferente serviciilor;
– datele furnizate de către Client nu sunt corecte sau complete.

Plata online cu Card bancar

Comenzile achitate online cu cardul vor fi validate numai după confirmare de către Beauty Connection. Acestea nu sunt considerate automat ca fiind validate.
Confirmarea comenzii se va face printr-un email către dvs.
Banii sunt transferați în contul Beauty Connection doar în momentul confirmării serviciului și facturării acestuia.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Beauty Connection folosește serviciile de plata online ale Netopia.
Se poate efectua plata online cu cardul, în condiții de siguranță deplină.
Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub sigla VISA și MasterCard (inclusiv Maestro).

Pentru plățile cu astfel de carduri este folosit sistemul 3D Secure care asigură același nivel de securitate tranzacțiilor online ca cele realizate la bancomat sau fizic la comerciant.

3D Secure garantează că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse în sistemele VISA și MasterCard.

3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de titular și numai pe serverele VISA sau MasterCard.

Pentru tranzacții nu se percepe niciun comision suplimentar.
Pentru finalizarea corectă a tranzacțiilor, trebuie să introduci în platforma de plăți datele necesare autorizării tranzacției.
Tranzacțiile se efectuează în Lei, la cursul de schimb al băncii care a emis cardul, în cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât Ron.
Beauty Connection nu solicit si nu stochează detalii referitoare la cardul tău.

Politica de livrare

Pentru a lansa o comandă prin intermediul magazinului online este nevoie să ne transmiteți o comanda folosind datele dvs. de contact.

Alegerea produselor se face navigând prin categoriile de produse.
În momentul în care ai găsit un produs/serviciu care se potrivește cu ceea ce cauți, îl poți adăuga în coș sau poți să accesezi Detalii printr-un click.

În coșul de cumpărături poți schimba cantitatea produselor dorite sau chiar să renunți la un produs, însă aici poți vedea prețul unitar și prețul final.
Eventualul calcul al taxelor de transport se va face în funcție de valoarea comenzii.

Transportul va fi inclus în totalul comenzii.
In scurt timp vei primi un email prin care se confirmă înregistrarea comenzii cu produsele comandate, taxele de transport dar și datele noastre.

Confirmarea comenzii se face prin e-mail, dupa ce a fost efectuată și confirmată plata. Un reprezentant Beauty Connection vă va contacta telefonic pentru a stabili de comun acord când vor fi programate ședințele prin care veți beneficia de serviciul/produsul achiziționat.

Stadiul comenzii

Din momentul în care ai lansat o comandă, online sau telefonic, ne vom ocupa de procesare în cel mai scurt timp.

Vom verifica disponibilitatea produselor/serviciilor din comandă, vom comanda la furnizor produsele disponibile la comandă și vom cere termen de livrare, în cazul în care serviciul nu este disponibil nici în stoc la furnizor.

Te vom contacta pentru a-ți comunica termenul de livrare, imediat ce avem informații complete despre data certă de livrare.
Informațiile despre comanda ta vor fi transmise pe email, în tot acest timp din contul tău poți urmări procesul în care se află comanda, de la plasare până la livrare.
În cazul în care un produs nu este disponibil, îl vom înlocui sau elimina din comandă, cu acordul tău.

O comandă poate fi în unul din următoarele stadii:
– comandă în curs de confirmare – primul stadiu, după ce finalizezi pașii din formularul de comandă
– comandă confirmată – când colegii noștri se ocupă de comandă
– comanda livrată – coletul a fost ridicat de curier și este în drum spre tine.
– comanda anulată – poți cere oricând anularea comenzii, în cazul în care te-ai răzgândit, însă te rugăm să ne anunți la timp, pentru a evita expedierea produselor.

Comanda ta poate fi anulată și din alte motive, cum ar fi:
– în cazul plății online, neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a Tranzacției;
– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat, în cazul plății online;
– datele furnizate de către Client sunt incomplete sau nu sunt corecte; – comanda este returnată.

În cazul în care o comandă achitată cu card online este anulată, se va efectua anularea tranzacției pe platforma procesatorului de plăți, urmând ca valoarea achitată să se vadă în cont în estimativ 5 zile.

Răspunderea Clientului

Clientul, prin crearea și folosirea Contului, își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de acces în Cont (username-ul și parola) și este singurul responsabil pentru acțiunile pe care le face prin intermediul Contului său.

Prin crearea Contului, folosirea Conținutului sau plasarea Comenzilor, Clientul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile site-ului web.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor de pe site-ul www.beautyconnection.ro intervine în momentul bifării checkbox-ului corespunzător din site-ul web și/sau prin trimiterea unei Comenzi.

Informații personale

Orice informație colectată prin intermediul site-ului nostru este prelucrată în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

Legea în vigoare

Prezenții termeni și condiții sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legislația în vigoare din România.

Informații de contact

Orice întrebări ați avea cu privire la informațiile precizate anterior, pot fi trimise pe adresa de email : contact@beautyconnection.ro sau comunicate la numărul de telefon 0732 130 405.