Top

Livrare si retur

POLITICA DE RETURNARE  face parte din  TERMENII & CONDITIILE DE UTILIZARE ale site-ului www.beautyconnection.ro si se aplica doar in cazul persoanelor fizice conform legislatiei in vigoare.
Livrarea
Serviciile vor fi prestate în salonul Beauty Connection, în termen de cel mult un an de la data achiziționării. Clienții sunt rugați să sune în prealabil în vederea programării, Vânzătorul angajându-se ca programarea să nu se efectueze la o perioadă mai mare de 30 de zile de la data la care acesta a fost contactat de către Client.
Dreptul de retragere (retur/rambursare).
Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.
Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua efectuării comenzii.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
În măsura în care executarea serviciilor a început, nu vă veți mai putea exercita dreptul de retragere după executarea integrală a contractului. În cazul pachetelor achiziționate (mai multe ședințe), clientul acceptă în mod expres faptul că își va pierde dreptul de retragere în situația efectuării unei singure ședințe de către Vânzător.
Consecinţele retragerii
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.