fbpx

BEAUTY CONNECTION – FRANCIZĂ

De ce să investești într-o franciză Beauty Connection?
Româncele investesc mult în propria imagine, de aceea industria înfrumusețării este una dintre cele mai profitabile activități din țară. Succesul unei afaceri în domeniul frumuseții depinde de mai multe variabile: inovația în serviciile folosite, calitatea tratamentelor și a produselor utilizate, aspectul spațiului unde se desfășoară activitatea, pregătirea personalului și inter-relationarea. Acolo unde există comunicare activa intre clienți și brand există și profit. Fidelizarea clientelei este esențială în industria înfrumusețării.

Beauty Connection a apărut din pasiunea noastră reală pentru frumusețe și tehnologie. Am adus cea mai performantă tehnologie de înfrumusețare a momentului care oferă clienților nostri rezultate sigure și vizibile, în timp ce personalul în egală măsură profesionist și prietenos va lucra cu cele mai bune aparate pentru a obține rezultatele dorite. Credem că orice rezultatat merită timp, rutină și investiție, atât din partea clienților, dar și a noastră, așa că oferim doar proceduri elaborate care îi ajută să simta efectul transformării mult timp.

Am îmbinat tehnologiile de top cu relaxarea cea mai deplină, așa că o vizită în cadrul Beauty Connection este o experiență similară cu cea a unui spa thailandez și are în vedere atât atingerea rezultatelor din punct de vedere al transformărilor dorite cât și starea de well-being, toate acestea într-un cadru armonios și zen. Punem mare accent pe experienta clientului, asadar ne-am dorit sa aducem la viata un loc din care clientele noastre pleaca simtindu-se ca si cum abia s-au intors din vacanta – fresh, mereu cu zambetul pe buze si relaxate. Beauty Connection nu este doar o clinica in care oferim tratamente de ultima generatie – serviciile premium, dedicarea si implicarea intregului personal pentru a oferi o experienta unica tuturor clientilor care ne trec pragul, dar si
design-ul interior atent gandit pana in cele mai mici detalii ne pozitioneaza in topul celor mai apreciate clinici de infrumusetare.

Beauty Connection este locul în care clienții noștri se conectează doar la frumos și se deconectează imediat de la orice altceva.

Ce este o franciză?
Franciza reprezintă o oportunitate de afaceri în care proprietarul unui serviciu sau a unui brand, denumit Francizor, acordă drepturile de distribuție locală și de vânzare a serviciilor și produselor unui individ, denumit Francizat, în schimbul unei taxe sau redevențe lunare. Franciza este, astfel, un sistem de comercializare bine pus la punct, cu beneficii de ambele părți, o afacere la cheie, un model de business deja testat, al carei profit este evident și ușor de obținut, în condițiile respectării tuturor criteriilor de eligibilitate și de calitate.

Care sunt avantajele unei francize Beauty Connection?
1. Reputația serviciului
• Prezenta dinamică pe care o avem atât în online cât și în offline, dar și cererea din partea clienților, ne-au arătat faptul că Beauty Connection este un brand în continuă ascensiune în care oamenii au încredere, prin urmare încă din ziua deschiderii o franciză vă avea clienții sai fideli.

2. Know-how și instruire garantate:
• În calitate de francizor, punem la dispoziția francizatului toate informațiile despre afacere, dobândite în urma testării modelului de business de-a lungul timpului
• Oferim Gratuit instruirea întregului personal, de ori de cate ori este nevoie, pentru a se asigura că serviciile oferite de Francizat respectă calitatea promisă de brand.
• Nu este necesară experiența anterioară de business sau pe domeniul de activitate, toate procedurile de lucru fiind deprinse prin sesiuni periodice de training, oferite gratuit de către Francizor

3. Suport complet și permanent:
• Acordăm Francizatului suport complet și permanent de-a lungul întregii perioade contractuale.

4. Marketing național:
• Asigurăm servicii de marketing national Francizatului, pentru a-și securiza notorietatea de brand și succesul afacerii în sistem de franciză.
• Sunt puse la dispoziția Francizatului: materiale complete de promovare, endorseri care să susțină calitatea serviciilor locale, cel mai bun mix local pentru
comunicarea de brand

Daca vrei să descoperi mai multe despre franciza Beauty Connection, te invităm să completezi formularul de contact, iar noi vom reveni către tine cu mai multe detalii în cel mai scurt timp!