Top
beauty connection

Plasmapen

Umple ridurile fine si reda elasticitatea pielii

Tratamentul cu Plasmapen este o procedură cosmetică non-invazivă utilizată pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Plasmapenul utilizează tehnologia de plasma, care implică generarea unui arc electric controlat într-un dispozitiv portabil. Acest arc creează un plasma sub formă de gaz ionizat, care poate fi direcționat cu precizie pentru a trata diferite probleme ale pielii.

Tratamentul cu Plasmapen poate fi folosit pentru următoarele afecțiuni cutanate:

  1.  Riduri și liniile fine: Plasma generat de Plasmapen stimulează producția de colagen și elastină în piele, ceea ce poate duce la umplerea ridurilor și liniilor fine și la o piele mai netedă.
  2.  Cicatrici: Plasmapenul poate fi utilizat pentru a trata cicatricile cauzate de acnee, intervenții chirurgicale sau alte leziuni. Prin aplicarea plasmai pe cicatrice, se poate stimula regenerarea țesutului și reducerea aspectului inestetic al cicatricilor.
  3. Vergeturi: Plasmapenul poate ajuta la reducerea aspectului vergeturilor prin stimularea regenerării pielii și a colagenului în zonele afectate.
  4. Pete pigmentare și lentigo solară: Tratamentul cu Plasmapen poate contribui la îndepărtarea petelor pigmentare și a lentigo solară prin eliminarea stratului superficial al pielii afectate. Acest proces declanșează procesul de vindecare și stimulează creșterea unui nou țesut sănătos.

Procedura în sine implică aplicarea unei creme anestezice locale pe zona tratată, pentru a minimiza orice disconfort. Apoi, specialistul utilizează dispozitivul Plasmapen pentru a direcționa plasma către piele. Plasma creează mici arsuri sub forma unor puncte mici și subțiri, care se vor vindeca în timp și vor contribui la stimularea regenerării pielii.

Perioada de vindecare poate varia în funcție de zona tratată și de reacția individuală a pielii. De obicei, timpul de vindecare este de aproximativ 7-10 zile, în timpul cărora pielea se va exfolia și se va forma un nou strat de piele. Este important să evitați expunerea prelungită la soare și să urmați instrucțiunile post-tratament ale specialistului pentru a obține rezultatele dorite.