Top
beauty connection

Dermapen

Stimuleaza productia de colagen si elastina

Dermapen este un tratament non-invaziv de rejuvenare a pielii care utilizează un dispozitiv electronic cu microace pentru a crea microperforații controlate în stratul superficial al pielii. Acest dispozitiv este echipat cu un capăt în formă de stilou, prevăzut cu multiple ace fine și sterile, care se mișcă rapid în sus și în jos pe suprafața pielii, permițându-le acestora să pătrundă în stratul superior al dermului.

Tratamentul cu Dermapen stimulează procesul natural de vindecare al pielii, inducând producția de colagen și elastină, două substanțe responsabile de fermitatea și elasticitatea pielii. Prin crearea acestor microperforații, tratamentul încurajează regenerarea celulară și stimulează producția de factori de creștere, care ajută la vindecarea pielii și la îmbunătățirea aspectului general.

În timpul sesiunii de tratament, terapeutul aplică un gel sau o soluție cu proprietăți de hidratare sau de reînnoire a pielii pe zona care urmează să fie tratată. Apoi, dispozitivul Dermapen este mișcat pe suprafața pielii într-un mod controlat și repetitiv, creând microperforații și stimulând producția de colagen și elastină.

beauty connection

Tratamentul cu Dermapen

Stimuleaza productia de colagen si elastina

Tratamentul cu Dermapen poate fi utilizat pentru a aborda o varietate de probleme ale pielii, inclusiv:

  1. Riduri și linii fine: Dermapen ajută la reducerea aspectului ridurilor și al liniilor fine, promovând producția de colagen și îmbunătățind textura pielii.
  2. Cicatrici: Poate fi eficient în tratarea cicatricilor cauzate de acnee, chirurgie sau alte leziuni, prin stimularea regenerării celulare și a producției de colagen.
  3. Pori dilatați: Tratamentul poate ajuta la strângerea porilor dilatați și la îmbunătățirea texturii pielii.
  4. Hiperpigmentare: Dermapen poate contribui la uniformizarea tonului pielii și la reducerea aspectului petelor întunecate sau al hiperpigmentării.
  5. Cicatrici post-accidentale: Tratamentul cu Dermapen poate ajuta la ameliorarea cicatricilor cauzate de accidente sau alte traume.
  6. Vergeturi: Poate fi utilizat pentru a estompa aspectul vergeturilor, îmbunătățind elasticitatea pielii în zonele afectate.
  7. Tratamentul cu Dermapen poate fi personalizat în funcție de nevoile individuale ale fiecărei persoane și poate fi asociat cu alte terapii sau tratamente complementare pentru a obține rezultate mai bune.