Top

1000
DE FEMEI CARE SCHIMBA LUMEA

PROGRAM GRATUIT DE MENTORSHIP
ANTREPRENORIAL

SHR-logo
Outdoor (Logo)
Career Center (2)
Career Center (1)

Mentori

ANTREPRENORIAT 

Amalia Nastase

PR 

Ioana Chereji

PUBLIC SPEAKING 

Paula Herlo

BUSINESS DEVELOPMENT

Andra Pintican

RESPONSABILITATE SOCIALA 

Aluziva

BODY EMPOWERMENT 

Lorelei Bratu

SOCIAL MEDIA

Lorena Visan

PARENTING

Mirela Retegan

FINANCE FOR BUSINESS

Mihaela Blagoe

WOMEN EMPOWERMENT

Andreea Caranda

Misiunea noastra

[mkdf_process][mkdf_process_item title_tag=”” number=”1″ title=”SUSTINEREA FEMEILOR DIN ROMANIA”][/mkdf_process]
[mkdf_process][mkdf_process_item title_tag=”” number=”2″ title=”DEZVOLTAREA POTENTIALULUI IN ANTREPRENORIATUL FEMININ”][/mkdf_process]
[mkdf_process][mkdf_process_item title_tag=”” number=”3″ title=”EDUCAREA SI FORMAREA PE PLAN ANTREPRENORIAL”][/mkdf_process]

Eu sunt Andreea si am decis ca vreau mai mult!

Ma obisnuisem sa mi se spuna ca NU POT. Ba ca nu pot ca sunt femeie, ba ca nu pot pentru ca sunt tanara, ba ca… ceva. Nici nu mai conteaza de ce mi-a zis atat de multa lume ca NU POT. Conteaza ca i-am crezut atat de multa vreme.

 

Asa ca am decis sa schimb discursul interior. Am decis ca pot. Pot sa conduc un business cu cifra de afaceri de 500k anual. E mult? E putin? O sa imi dau eu seama… pe masura ce descopar cat pot!

 

Si m-am gandit “sunt mai multe femei care sigur pot si ele”! Asa ca am creat o comunitate in care ajut alte femei sa isi schimbe discursul interior si sa TREACA LA ACTIUNE!

Sunt foarte mândră de ce a realizat Andreea!

Îmi amintesc că acum câțiva ani o pregăteam pentru un assesment day pentru un rol de stewardesă. Avea atât de multe emoții. L-a trecut cu brio și după o carieră departe de casă, mă bucur că a decis să se întoarcă în România și să susțină femeile în a-și descoperi echilibrul interior și profesional. 

Atunci când mi-a scris frustrată că în România ca femeie a simțit foarte multe piedici la intrarea în antreprenoriat, am întrebat-o “Ce ai de gând să faci în privința asta? ” 

Așa a apărut ideea proiectului 1000. 

Împărtășim viziuni comune ale modului în care ne putem trăi viața în România și le-am dat o formă în cadrul acestui program. Va fi un proiect de mare succes prin simplul fapt că le reamintim femeilor din România că puterea e la ele, iar informațiile despre antreprenoriat sunt la un Mentor distantă! 

Andra

Co-Fondator 1000

Ia parte la sustinerea antreprenoriatului feminin in Romania!

Sustinand acest proiect dedicat femeilor din Romania, vei ajuta 1000 de mame, fiice, surori, sotii sa munceasca conform identitatii lor si sa isi implementeze ideile de afaceri!

Workshop

Programul de mentorship 1000 este 100% gratuit si ofera participantilor toate informatiile necesare pentru evolutia pe plan profesional si personal.

Workshop-urile din cadrul proiectului vor fi sustinute de femei care activeaza in zona antreprenoriatului, dar si de activisti, content creators, specialisti si experti in toate ariile de interes pentru ca ne dorim ca tu sa ai toate informatiile necesare dezvoltarii unui propriu proiect de business! Cursurile se vor desfasura bilunar si vor avea loc in cadrul unei comunitati(grup) pe Facebook

Fii parte din comunitatea celor 1000 de femei care schimba lumea!

powered by
BEAUTY CONNECTION