Top

Epilarea definitiva cu laser a devenit din ce in ce mai populara datorita rezultatelor rapide si a confortului pe care il ofera. Epilarea definitiva cu laser utilizeaza tehnologia avansata pentru a elimina parul nedorit de pe diferite zone ale corpului. Beauty Connection va pune la dispozitie un laser cu 3 lungimi de unda, fiind eficient indiferent de culoarea pielii sau grosimea firului de par.

Epilare definitiva -1 sedinta

Epilare definitiva - Pachet 7 sedinte + 1 sedinta gratis

Poti uita de foliculita sau de iritatiile care apareau dupa epilarea cu lama sau ceara. Actiunea laserului distruge in totalitate radacina firului de par, fara a mai fi posibila regenerarea acesteia. Pielea devine mai fina si mai luminoasa.

Pachet intretinere 4 sedinte

Chiar dupa prima sedinta vei observa o reducere considerabila a firelor de par nedorite, iar cele care nu au fost distruse inca, vor creste mai lent si mai subtiri. Spre deosebire de alte aparate sau tehnici din domeniul epilarii definitive, laserul utilizat de noi in clinica permite si indeplineste cu succes epilarea definitiva pe pielea bronzata

Intrebari frecvente despre Epilarea definitiva cu laser

De câte ședințe am nevoie?

Beauty Connection recomanda intre 8 si 10 sedinte de epilare definitiva cu laser. Fiecare persoana este diferita, iar numarul sedintelor este influentat de pilozitate, stil de viata si starea hormonala.

La ce interval de timp se fac ședințele de epilare definitiva?

Sedintele de epilare definitiva cu laser se realizeaza la un interval de 4-6 saptamani.

La cât timp după ședința de epilare definitiva văd rezultatele?

Primele rezultate se vad inca de la prima sedinta de epilare, pilozitatea fiind cu mult redusa.

Cu cât timp înainte de sedinta de epilare cu laser ma pot expune la soare?

Recomandam evitarea expunerii la soare cu cel putin 3 zile inainte de procedura si folosirea factorului de protective 50.